BEN JIJ DIT?

Vakmensen

Onze klanten zijn vakmensen. Welk vak ze uitoefenen is verschillend. Zo hebben we bijvoorbeeld klanten begeleid die docent zijn of voedingsdeskundige maar ook een weginspecteur, communicatietrainer, trainer binnen gemeenten en een specialist op het gebied van het inmeten van o.a. woningen.

 

Wat onze klanten met elkaar gemeen hebben is dat ze weten waar ze het over hebben. Ze hebben volop kennis en ervaring en zijn bevlogen in hun vak.

 

 

Deze kennis delen ze graag. Voorheen regelmatig face to face maar nu door de Corona-crisis beseffen ze dat het ook heel goed online kan. Nu, maar ze zien ook in dat ze dit na het Corona-tijdperk ook wellicht meer in de toekomst kunnen gaan toepassen.

Onze klanten beseffen dat het geven van online trainingen een vak is. Een vak dat ze maar al te graag eigen willen maken. Ze zijn dan ook erg gemotiveerd en halen het uiterste uit de opleidingen die we aanbieden.

 

Dit zijn de vragen die onze klanten hebben

 

Onze klanten hebben veel vragen. En, dat is logisch. Er komt veel kijken bij het maken en het geven van een online Training. Het is echt iets anders dan het geven van een face to face training. Als je jezelf herkent in de omschrijving van onze klanten, dan herken je je misschien ook in de vragen die onze klanten hebben.

  • Hoe bouw ik mijn face to face training om naar een online training?
  • Hoe geef ik een goede online interactieve training?
  • Hoe zorg ik dat alle deelnemers betrokken blijven in mijn online training?
  • Welke werkvormen kan ik inzetten in mijn online training?
  • Hoe bereid ik mijn online training optimaal voor?
  • Hoe werkt de tool Vitero?