Over ons

Karin

Karin Hornstra

Jarenlang zat ik dagelijks vele uren in de auto onderweg naar werk en studie. Ontzettend geinteresseerd in de vele mogelijkheden die technologie ons biedt, ging ik op zoek naar andere manieren waarop ik mijn expertie kan delen. Online, vanuit mijn huis of camper. In 2013 begon ik de School voor Online Trainers, waar ik opleiders en trainers leer hoe ze in de verschillende virtual classrooms Live Online Trainingen kunnen geven met waardevolle resultaten.

Als bedrijfskundige vind ik het belangrijk dat organisaties en opleiders goede keuzes maken. Als het gaat om de aanschaf van licenties voor een virtual classroom tool, het opleiden van de juiste trainers en het ‘embedden’ van Live Online Trainen binnen je bedrijf of organisatie. Met de tool Vitero werk ik al sinds de introductie in Nederland en ik heb deze tool zien uitgroeien tot de virtual classroom van de toekomst. Ik help je graag bij het werken met Vitero.

 

Janny

Janny van der Laan

Als kind wilde ik juf worden. Kinderen dingen leren, voor de klas staan. Ondertussen is het iets verandert, maar mensen iets leren blijft een zeer belangrijk onderdeel in mijn werk.

Met mijn bedrijf Leer Trainen vanuit je Vak leid ik al ruim 10 jaar experts in hun eigen vakgebied op tot het maken en geven van hun eigen training. Belangrijk hierin vind ik dat het en didactisch klopt (ik ben opleidingskundige)

maar ook dat je zelf vol vertrouwen de training durft te geven. Dat het echt een training is die bij je past. 

Ruim 4 jaar geleden maakte ik al kennis met Vitero. Een gave tool die jou in staat stelt om echt goede live online trainingen te geven. Destijds heb ik me volop verdiept in de mogelijkheden en was ik er helemaal klaar voor om jou het vak van Online Trainer te leren. Maar.. wat bleek mijn deelnemers/ de maatschappij was nog niet klaar voor Live Online Trainen.

Nu, 4 jaar later, getriggerd door het Corona-virus, ben ik er van overtuigd dat jullie er wel klaar voor zijn. Ik help je graag hierbij!